Moldova, or. Balti
str. Strii 15
Lu-Vi 8:30 - 18:00
Sm 8:30 - 14:00
Du zi de odihna
Товары

Suntem o companie cu experiență vastă care își îndeplinește lucru fără eșecuri.

Oferim o gamă largă de servicii pentru proiectarea, instalarea, mentenanța, repararea sistemelor de încălzire, alimentare cu apă si canalizare, aer condiționat, panouri solare pentru preparare a apei calde și încălzirea spațiului. Experiența companiei noastre își are începutul în anul 2009. Specialiștii companiei noastre, au o experiență vastă în aceste domenii de servicii. 
Furnizăm servicii pentru obiecte administrative, industriale, comerciale, depozite, precum și apartamente și case particulare pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Image

Noi oferim o gamă complexă de servicii pentru sistemele de încălzire, ventilare, condiționare, canalizare, alimentare cu apă și tratarea acesteia:

  • Consultații privind alegerea utilajului;
  • Proiectarea unui sistem optim;
  • Furnizarea utilajului necesar;
  • Instalarea utilajului și sistemelor periferice;
  • Reglarea utilajului;
  • Punerea in funcțiune a utilajului;
  • Automatizarea proceselor în sisteme;
  • Modernizarea sistemelor existente;
  • Mentenanță și deservire;
  • Reparația sistemelor instalate de companii terțe.

Cum lucrăm

O caracteristică distinctivă a companiei noastre este că suntem deschiși la cerințele clienților noștri. Prestăm serviciile noastre după procedura descrisă în continuare:
Image
Image
Image
Image

Nu vindem bunuri, ci creăm: confort, siguranță, eficiență, soluții de calitate.

Image

Echipamente de încălzire

Compania TermoTrade oferă cele mai bune soluții pentru încălzire atât pe combustibil solid, gazos, cât și cel electric. Toate echipamentele au fost testate în timp și s-au recomandat bine în condițiile noastre climaterice.

Surse regenerabile de căldură

Oferim la alegerea dumneavoastră sisteme alternative de încălzire precum: panouri solare și pompe de căldură.
Image
Image

Echipamente de climatizare

Oferim o gamă completă de sisteme de ventilație, aer condiționat și de purificare a aerului destinate uzului casnic și industrial.

Sisteme de purificare și tratare a apei

Compania oferă clienților o gamă largă de sisteme de purificare a apei: filtre de uz casnic, sisteme de tratare a apei în școli, grădinite, spitale, birouri, diverse întreprinderi.

Aici puteți găsi echipamente pentru sisteme de tratare a apei industriale care îndeplinesc cerințele individuale, în funcție de calitatea apei brute, gradul dorit de automatizare și calitatea de curățare.

Image
Image
Moldova, or. Balti
str. Strii 15
Lu-Vi 8:30 - 18:00
Sm 8:30 - 14:00
Du zi de odihna